Ziggy

Ziggy
Ziggy

Soms vragen we even wat aandacht voor een hond die in een ander asiel zit en deze keer is dit een leuke hond waarvan we niet begrijpen dat hij nog niet geplaatst is.

Hier ben ik dan Ziggy van 2 jaar, ik stel mij graag zelf aan u voor in de hoop dat u mij net zo leuk vindt als iedereen hier.
Ik ben al zeg ik het zelf, een lieve vrolijke lompe clown, die houdt van spelen , knuffelen en zoals u misschien wel kan zien van lekker eten en lekkere koekjes.

Nu zie ik u denken waarom zit ik dan hier...

Ik had de liefste baasjes van de wereld, maar doordat ze allebei een ongeluk hebben gehad konden ze onmogelijk voor mij zorgen en hebben ze met veel verdriet afstand van mij moeten doen.

Ze hebben mij toen ik 5 maanden was van straat gehaald in Hongarije, ik was broodmager en was bang voor alles.

Gelukkig is de angst voor een groot gedeelte weg, maar natuurlijk nog niet helemaal. Daar heb ik zeker nog hulp bij nodig, hulp van iemand die lief en geduldig is.

Ik ben erg sterk en als ik iets zie waar ik naar toe wil zal je echt even alle zeilen bij moeten zetten of mij met wat lekkers afleiden want tja lekker eten is één van mijn hobby’s.

Buiten dat het uitlaten een probleem was en de mensen heel lief waren, werd ik heel onrustig van de drukte in huis en was ik daar eigenlijk niet op mijn plek.
Zeker met kinderen in huis ging dat niet altijd even goed.
Leuk ben ik dus echt wel maar er zijn ook dingen waar aan gewerkt moet worden, zoals het uitvallen aan de lijn naar andere honden.
Ze trainen hier ook op een positieve manier met mij en dat werkt eigenlijk best goed al zeg ik het zelf.
Van correcties en een boze stem word ik heel onzeker en bang.

Dus een geduldig en positief maatje is waar ik naar op zoek ben.
Vind je mij net zo leuk en knap als iedereen hier? houd je van veel wandelen en heb je veel geduld en ervaring met het trainen op een positieve manier? Zijn er geen katten of kinderen onder de 16 jaar dan ben ik misschien wel jouw maatje voor altijd !!

Nog één belangrijk ding is dat ik het heel eng vind om alleen thuis te zijn, dus ben ik op zoek naar een maatje die veel thuis is.

Kom je snel kennismaken ? Ik kan niet wachten!

Liefs Ziggy

Heeft u interesse in Ziggy kunt u contact opnemen met:
Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Tel.nr. 088-3437131

Sexe: 
M
Leeftijd: 
volwassen
Kleur: 
blond
Kan bij andere honden: 
nee
Kan bij katten: 
nee
Kan bij kleine kinderen: 
nee
Kan bij grote kinderen: 
onbekend
Kan alleen thuis zijn: 
onbekend
Kan mee in de auto: 
onbekend
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com