Simba

Simba
Simba
Simba

Ik ben Simba en ik ben geboren in September 2016. Ik ben lief, slim, aanhankelijk, altijd vrolijk, super enthousiast en over actief. Ik hou van mensen en dieren, ik ben dol op wandelen, speuren, zoekspelletjes en trainen. Zolang ik maar volop in de aandacht kan staan vind ik het leven een groot feest. In al mijn dagelijkse bezigheden heb ik nog wel de juiste begeleiding nodig. Zo is het heel belangrijk dat iemand grenzen voor mij instelt, dit kan ik namelijk nog niet helemaal zelf, want als ik geen aandacht krijg dan kan ik aan je kleding gaan hangen. Ik ben dol op lekkernijen, en deze kan ik verdedigen. En omdat ik zo druk ben is het belangrijk voor mij dat ik mijn rustmoment neem, daarom krijg ik nu bench-training in het asiel. En dat gaat steeds een stukje beter.
Ik ben geboren met een erfelijke afwijking, genaamd Musladin Lueke syndroom. Dat betekent dat ik een overmatige hoeveelheid bindweefsel in mijn huid en gewrichten heb. Hierdoor sta ik oa op mijn tenen en niet op mijn voeten. Ik heb hier ook pijn medicatie voor en dat maakt de bewegingen veel dragelijker voor mij.
Ik wil niet geplaatst worden bij kinderen en honden, dit geeft te veel prikkels voor mij. Heb jij veel geduld en ben je een doorzetter en wil je daarnaast alles van me weten, neem dan telefonisch contact op met het dierenasiel.

Ras: 
Beagle
Sexe: 
M
Leeftijd: 
jong
Kleur: 
driekleur
Kan bij andere honden: 
onbekend
Kan bij katten: 
onbekend
Kan bij kleine kinderen: 
nee
Kan bij grote kinderen: 
nee
Kan alleen thuis zijn: 
onbekend
Kan mee in de auto: 
ja
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com