Peer

Peer
Peer
Peer

Peer is een enorm enthousiaste en vrolijke pup. Wij denken dat hij een kruising Engelse Stafford/Pinscher is. Hij is ontzettend fijn gezelschap; hij volgt je waar hij kan en hij komt graag knuffelen. Zelfs zijn maaltijden nuttigt hij graag in bijzijn van zijn baasje: tijdens het eten van een kluif ligt hij nog het liefst op schoot.

Wanneer Peer zich volledig op zijn gemak voelt, is hij rustig met af en toe een drukke bui zoals elke (jonge) hond dat heeft. In spannende situaties wordt hij drukker. Soms hapt hij daarbij in zijn staart.
Peer zoekt een rustig huisje met maximaal twee personen die hem zowel in huis als op straat goed kunnen begeleiden. Hij leert razendsnel met welk gedrag hij wel en geen succes heeft, maar hij heeft moeite om kalm te blijven op het moment dat het aantal omgevingsprikkels toeneemt. Snoepjes doen wonderen. Het meest spannend vindt hij in huis bezoek en buitenshuis reageert hij met angst of opwinding op bewegende zaken (verkeer, andere honden en kinderen).
Peer kan inmiddels al enige tijd alleen thuis zijn. Hij vindt het heerlijk om op speeltjes te knagen en kan zichzelf prima vermaken als de eigenaar even weg is. Hij is wel waaks.

Peer reageert niet positief op ontmoetingen met andere honden. Op afstand is hij wel af te leiden en bij werkelijk contact reageert hij wisselend. Hetzelfde heeft hij met kinderen: Peer vindt ze spannend en eng.

Wij zoeken voor deze pup een rustig huis met geduldige eigenaren, die hem met heel veel liefde de rest van de wereld laten zien.
Peer heeft enkele weken in een gastgezin gezeten, maar is inmiddels weer terug in ons asiel. Bel bij interesse telefoonnummer 0345-650016

Ras: 
kruising Stafford
Sexe: 
M
Leeftijd: 
jong
Kan bij andere honden: 
nee
Kan bij katten: 
nee
Kan bij kleine kinderen: 
nee
Kan bij grote kinderen: 
nee
Kan alleen thuis zijn: 
ja
Kan mee in de auto: 
ja
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com