Gift lions Club tunnels voor de honden

Gift lions Club tunnels voor de honden

Vandaag 14 december 2017 was de officiële opening van de tunnels t.b.v. het Dierentehuis Leerdam in het bijzijn van Jeroen van Dijk en Tjibbe van der Zeeuw van de Lions Club.

De Lions Club heeft afgelopen jaar twee tunnels gedoneerd aan het Dierentehuis Leerdam. Wij zijn hier heel erg blij mee en wilde hier niet zomaar aan voorbij gaan. Een officiële opening is op zijn plaats!

Ex-asiel hond Bertje, twee jaar geleden vastgebonden aan een hek gevonden, heeft de eer gehad om deze officiële daad te verrichten, dit deed hij met verve!

ca 30 vrijwilligers dragen bij aan de werkzaamheden in het asiel. Zij zijn o.a. minimaal twee keer per dag bezig met de honden van het asiel. Dit kan een wandeling zijn maar ook spelen en oefeningen doen op de speelvelden. Op deze manier worden de basis behoeften van de hond zoveel mogelijk vervuld. Een meetbaar gevolg hiervan is dat de honden minder stress ervaren en makkelijker te plaatsen zijn.

Door deze tunnels krijgen zij weer extra uitdagingen en speelplezier waardoor er voldaan wordt aan hun fysieke en mentale behoeften.

Honden en vrijwilligers van het Dierentehuis willen de Lions club heel erg bedanken voor deze gulle gift!

Gift lions Club tunnels voor de honden
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com