Duffie

Duffie
Duffie

Duffie heeft een beetje een suffe naam. Maar hij is een lief, actief hondje, dat graag een balletje apporteert. Met een beetje overredingskracht geeft hij het balletje ook terug, zodat je het weer kunt gooien. Duffie is ietwat terughoudend naar vreemden en eenmaal kennisgemaakt is hij de gezelligheid zelve en dribbelt hij graag achter je aan.
Duffie doet ook tijdens de wandeling zijn naam geen eer aan, want hij reageert een beetje stoer en kefferig op andere honden. Krijgt hij echter de kans om zonder lijn kennis te maken, dan gaat hij in ieder geval met teefjes prima om en wil graag spelen.
Omdat Duffie als zwerver in het asiel terecht gekomen is, is onbekend of hij alleen thuis kan zijn en of hij bekend is met kinderen. Op straat heeft hij weinig problemen met kinderen. Bij katten kan hij waarschijnlijk niet.
Tijdens de wandeling verliest Duffie zichzelf soms in een lekker geurtje, dus overal loslopen zal niet gaan. Het grootste deel van de tijd luistert hij echter goed naar zijn naam en hij kan op commando keurig zitten. Drukke situaties vindt hij soms wat eng; hij loopt er het liefst op een drafje langs. Duffie hinkelt af en toe met zijn rechterachterpootje. Hij is helemaal nagekeken door de dierenarts en gezond verklaard.

Ras: 
kruising jack russel
Sexe: 
M
Leeftijd: 
volwassen
Kan bij andere honden: 
onbekend
Kan bij katten: 
nee
Kan bij kleine kinderen: 
onbekend
Kan bij grote kinderen: 
onbekend
Kan alleen thuis zijn: 
onbekend
Kan mee in de auto: 
ja
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com