Chico

Chico
Chico

Chico baalt van het asiel. Want welke jonge hond wil er nu in de bloei van zijn leven in een kennel zitten? Chico in ieder geval niet. Maar hij houdt wel de moed erin: Chico ziet hier namelijk in elk voorwerp dat hij tegenkomt een speeltje. Of het nu zijn voerbak is, zijn deken of de sleutels van het hek, hij gaat ermee aan de haal. Zo blijft hij in ieder geval in beweging.
Op straat wil Chico het liefst iedereen die hij tegenkomt begroeten. Hij trekt aan de lijn. Ook reageert hij buiten dolenthousiast op andere honden. Het is onbekend of hij kan samenleven met een andere hond: wij denken dat dat misschien alleen kan met een teef van hetzelfde kaliber als Chico. Bij katten kan hij niet.
Chico kan prima enkele uurtjes per dag alleen zijn, maar dit moet dan wel in de bench: hij viert namelijk graag in zijn eentje feest.
Deze sterke energieke hond zoekt sportieve eigenaren die tegemoet kunnen komen aan zijn grote bewegingsbehoefte. Ze moeten ervaring hebben met Stafford-achtigen en houden van wandelen. Met een paar keer per dag een blokje om is Chico niet tevreden. Meerijden in de auto vindt hij geen probleem, maar stilzitten in de auto wel.

Ras: 
Amerikaanse Stafford
Sexe: 
M
Leeftijd: 
volwassen
Kan bij andere honden: 
onbekend
Kan bij katten: 
nee
Kan bij kleine kinderen: 
nee
Kan bij grote kinderen: 
onbekend
Kan alleen thuis zijn: 
ja
Kan mee in de auto: 
ja
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com