Bella

Bella
Bella
Bella

Deze lieve dame genaamd Bella zit bij ons omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Wij gaan nu samen met Bella op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Als Bella je kent is ze een onwijs leuke knuffelkont en kruipt ze lekker tegen je aan, maar is wel een hond die je eerst beter wil leren kennen voordat ze met je wil knuffelen en spelen. Mensen moeten hier echt de tijd voor nemen. Gelukkig is ze gek op eten en is ze snel "om te kopen "

Bella reageert hier niet leuk op andere honden! Hier moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Wat Bella in het verleden allemaal heeft meegemaakt weten wij niet precies. We weten daarom niet of Bella heeft geleerd alleen thuis te blijven. Dit moet in haar nieuwe huis wel weer heel langzaam opgebouwd gaan worden. Hier in de kennel is zij netjes zindelijk. Wij verwachten dat zij in huis ook netjes zindelijk is.
Voor Bella zijn wij op zoek naar mensen die ervaring hebben met het positief opvoeden van honden. Bella is een hond die snel wat te dik wordt, ze zal dus veel beweging nodig hebben. Ook wil ze graag een eigenaar die net zoveel van knuffelen houdt al zij. Dus heeft u genoeg tijd over om lekker met haar aan de slag te gaan? Woont u buiten Den Haag ? Neem dan snel contact met ons op en ontmoet onze lieve Bella.

Bella verblijft niet bij ons in de opvang. Ze verblijft in het Haags dierencentrum. Mocht u interesse hebben in Bella neem dan contact op via telefoonnummer 070-3661806. Meer informatie kunt u vinden via www.haagsdierencentrum.nl

Ras: 
Stafford
Sexe: 
V
Leeftijd: 
volwassen
Kleur: 
zwart wit
Koppel: 
nee
Kan bij andere honden: 
nee
Kan bij katten: 
nee
Kan bij kleine kinderen: 
nee
Kan bij grote kinderen: 
ja
Kan alleen thuis zijn: 
onbekend
Kan mee in de auto: 
onbekend
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com