Aangezien er regelmatig met onze honden gewandeld wordt is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen, om een afspraak te maken om bij hem/haar te komen kijken.

Bella

Bella

Deze lieve dame genaamd Bella zit bij ons omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Wij gaan nu samen met Bella op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Als Bella je kent is ze een onwijs leuke knuffelkont en kruipt ze lekker tegen je aan, maar is wel een hond die je eerst beter wil leren kennen voordat ze met je wil knuffelen en spelen. Mensen moeten hier echt de tijd voor nemen. Gelukkig is ze gek op eten en is ze snel "om te kopen "

Bella reageert hier niet leuk op andere honden! Hier moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Meer informatie >>

Kees

Kees

Al vanaf zijn vroege jeugd heeft onze Kees af en aan in asielen doorgebracht. Dolblij waren we voor hem toen hij in 2012, na bijna 2 jaar asiel, eindelijk een baasje vond. Helaas, het mocht niet zo zijn. Kees is door omstandigheden opnieuw bij ons terecht gekomen. Gelukkig houdt hij de moed erin. Kees is erg mensgericht en leert gemakkelijk nieuwe commando's en kunstjes. Hij kan ongeveer drie uurtjes per dag alleen thuis zijn. Kees kan niet met andere dieren. Ondanks zijn leeftijd kan hij nog goed mee naast de fiets en is hij niet onder de indruk van lange wandelingen.

Meer informatie >>

Jari

Jari

Ik ben Jari en ik ben geboren in Oktober 2015. Sinds Augustus 2017 zit ik in het asiel en ik snap eigenlijk niet waarom ik hier al zo lang zit. Over mijn voorgeschiedenis is weinig bekend, maar hier in het asiel zien ze mij als een super enthousiast, sociaal, vriendelijk, vrolijk en lieve kruising Amerikaanse stafford. Ook ben ik leergierig en voor een brokje ben ik bereid om alles te leren wat je aan mij wilt leren. Ik zou zo graag met mensen in een huisje willen leven, ik houd van mensen, geen mens is te gek in mijn ogen.

Meer informatie >>

Ziggy

Ziggy

Hier ben ik dan: Ziggy, geboren begin 2016, ik stel mij graag zelf aan u voor in de hoop dat u mij net zo leuk vindt als iedereen hier.Ik ben, al zeg ik het zelf, een lieve vrolijke lompe clown, die houdt van spelen , knuffelen en, zoals u misschien wel kan zien, van lekker eten en lekkere koekjes.

Meer informatie >>

Bincky

Bincky

Je zal maar als bange Rottweilerpup vanuit het buitenland naar Nederland worden gehaald. En dan ook nog eens afgestaan worden aan het asiel. Bincky had deze pech en hij heeft het er heel moeilijk mee gehad. Bang voor geluiden op straat, bang voor vreemden die hun hand naar hem uitsteken. Op sommige momenten zou Bincky graag willen dat hij onzichtbaar was. Bincky is het type Rottweiler dat tijd nodig heeft om het vertrouwen van zijn eigenaren te winnen. Vooral bij mannen kost het wat overredingskracht (lees; heel veel snoepjes) om hem uit zijn schulp te doen kruipen.

Meer informatie >>

Browney

Browney

Ik ben Browney en ik ben geschat op 11 jaar. Ik kwam in de winter als zwerver in het asiel en ik was echt overal bang voor. Het heeft mij heel wat doorzettingsvermogen gekost om buiten te wandelen en nu vind ik het heerlijk om te wandelen aan de uitlooplijn. Ik ben erg geïnteresseerd in dieren, maar met een ander hondje samen wonen is voor mij niet mogelijk, omdat ik dan ga markeren en waarschijnlijk doe ik dat niet als ik alleen ben. Mensen blijf ik een beetje eng vinden, maar als ik een tijdje bij iemand thuis ben dan word ik toch wel een beetje aanhankelijk en laat ik me voorzichtig aaien.

Meer informatie >>

Kaya

Kaya

Dit is onze prachtige pup Kaya. Als echte Cane Corso kijkt ze eerst even de kat uit de boom en is ze wat onzeker bij kennismaking. Het ijs breekt echter al snel en dan is Kaya een enthousiaste hond die graag wandelt en speelt. Op straat vindt Kaya allerlei zaken nog spannend. Ze zoekt dan dekking bij haar begeleider en heeft dan even een paar minuten nodig om de situatie op afstand gade te slaan. Soms trekt ze aan de lijn en soms wandelt ze keurig mee. Andere honden vindt ze gezellig, tenzij ze onaardig tegen haar doen; dan kruipt ze het liefst onder een steen.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com