Aangezien er regelmatig met onze honden gewandeld wordt is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen, om een afspraak te maken om bij hem/haar te komen kijken.

Bella

Bella

Deze lieve dame genaamd Bella zit bij ons omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Wij gaan nu samen met Bella op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Als Bella je kent is ze een onwijs leuke knuffelkont en kruipt ze lekker tegen je aan, maar is wel een hond die je eerst beter wil leren kennen voordat ze met je wil knuffelen en spelen. Mensen moeten hier echt de tijd voor nemen. Gelukkig is ze gek op eten en is ze snel "om te kopen "

Bella reageert hier niet leuk op andere honden! Hier moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Meer informatie >>

Kees

Kees

Al vanaf zijn vroege jeugd heeft onze Kees af en aan in asielen doorgebracht. Dolblij waren we voor hem toen hij in 2012, na bijna 2 jaar asiel, eindelijk een baasje vond. Helaas, het mocht niet zo zijn. Kees is door omstandigheden opnieuw bij ons terecht gekomen. Gelukkig houdt hij de moed erin. Kees is erg mensgericht en leert gemakkelijk nieuwe commando's en kunstjes. Hij kan ongeveer drie uurtjes per dag alleen thuis zijn. Kees kan niet met andere dieren. Ondanks zijn leeftijd kan hij nog goed mee naast de fiets en is hij niet onder de indruk van lange wandelingen.

Meer informatie >>

Jari

Jari

Ik ben Jari en ik ben geboren in Oktober 2015. Sinds Augustus 2017 zit ik in het asiel en ik snap eigenlijk niet waarom ik hier al zo lang zit. Over mijn voorgeschiedenis is weinig bekend, maar hier in het asiel zien ze mij als een super enthousiast, sociaal, vriendelijk, vrolijk en lieve kruising Amerikaanse stafford. Ook ben ik leergierig en voor een brokje ben ik bereid om alles te leren wat je aan mij wilt leren. Ik zou zo graag met mensen in een huisje willen leven, ik houd van mensen, geen mens is te gek in mijn ogen.

Meer informatie >>

Ziggy

Ziggy

Hier ben ik dan: Ziggy, geboren begin 2016, ik stel mij graag zelf aan u voor in de hoop dat u mij net zo leuk vindt als iedereen hier.Ik ben, al zeg ik het zelf, een lieve vrolijke lompe clown, die houdt van spelen , knuffelen en, zoals u misschien wel kan zien, van lekker eten en lekkere koekjes.

Meer informatie >>

Bincky

Bincky

Je zal maar als bange Rottweilerpup vanuit het buitenland naar Nederland worden gehaald. En dan ook nog eens afgestaan worden aan het asiel. Bincky had deze pech en hij heeft het er heel moeilijk mee gehad. Bang voor geluiden op straat, bang voor vreemden die hun hand naar hem uitsteken. Op sommige momenten zou Bincky graag willen dat hij onzichtbaar was. Bincky is het type Rottweiler dat tijd nodig heeft om het vertrouwen van zijn eigenaren te winnen. Vooral bij mannen kost het wat overredingskracht (lees; heel veel snoepjes) om hem uit zijn schulp te doen kruipen.

Meer informatie >>

Guus

Guus

Alleen telefonische reacties op nummer 0345-650016. Wij zoeken naar de beste match tussen hond en eigenaar en nemen niet meteen een beslissing over haar nieuwe huis.

Meer informatie >>

Maylo

Maylo

Wie een stafford zoekt, valt ongetwijfeld als een blok voor onze Maylo.Vriendelijk, enthousiast en aandoenlijk met zijn zwarte koeienvlekken. Daarbij heeft hij een enorme hoeveelheid energie. Maylo wil bewegen: wandelen, snuffelen, maar het allerliefst hij zwemmen. Domweg rondpeddelen in een vieze sloot; deze jonge stafford vindt het heerlijk en kan het lang volhouden. Dat geldt trouwens voor alle activiteiten. Tijdens een wandeling is Maylo erg alert en netjes lopen aan de lijn moet hij nog leren. Basiscommando's kent hij, maar hij heeft nog niet de rust om ze lang vol te houden.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com