Aangezien er regelmatig met onze honden gewandeld wordt is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen, om een afspraak te maken om bij hem/haar te komen kijken.

Bella

Bella

Deze lieve dame genaamd Bella zit bij ons omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Wij gaan nu samen met Bella op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Als Bella je kent is ze een onwijs leuke knuffelkont en kruipt ze lekker tegen je aan, maar is wel een hond die je eerst beter wil leren kennen voordat ze met je wil knuffelen en spelen. Mensen moeten hier echt de tijd voor nemen. Gelukkig is ze gek op eten en is ze snel "om te kopen "

Bella reageert hier niet leuk op andere honden! Hier moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Meer informatie >>

Kees

Kees

Al vanaf zijn vroege jeugd heeft onze Kees af en aan in asielen doorgebracht. Dolblij waren we voor hem toen hij in 2012, na bijna 2 jaar asiel, eindelijk een baasje vond. Helaas, het mocht niet zo zijn. Kees is door omstandigheden opnieuw bij ons terecht gekomen. Gelukkig houdt hij de moed erin. Kees is erg mensgericht en leert gemakkelijk nieuwe commando's en kunstjes. Hij kan ongeveer drie uurtjes per dag alleen thuis zijn. Kees kan niet met andere dieren. Ondanks zijn leeftijd kan hij nog goed mee naast de fiets en is hij niet onder de indruk van lange wandelingen.

Meer informatie >>

Simba

Simba

Simba is een dolenthousiaste Beagle-puber, geboren in september 2016. Simba houdt van mensen. En hij is ervan overtuigd dat iedereen ook van hem houdt. Op straat wil hij dan ook iedereen vriendelijk begroeten. Volwassenen, kinderen, Simba wordt er blij van. Ook als hij iets interessants ruikt, gaat zijn Beaglehartje sneller kloppen: neus tegen de grond en speuren maar. Hierdoor loopt Simba nog niet altijd even netjes aan de lijn en loslopen is waarschijnlijk geen optie, tenzij hij echt niet ver weg kan lopen. Simba staat thuis graag in het middelpunt van de belangstelling.

Meer informatie >>

Jari

Jari

Lief, enthousiast, druk, leergierig, springerig en een tikkie lomp. Dat is Jari. Hij is zeer vriendelijk voor mensen, iedereen kan hem meteen aaien. En dan ziet hij een grasveld. Of een hooibaal. En is hij opeens te bang om zijn ene pootje voor het andere te zetten. Het kost heel wat overredingskracht om hem dan mee te krijgen. Op andere honden reageert Jari wisselend. Soms negeert hij ze; soms doet hij opeens een enorme sprong in hun richting. Hoe het gaat als Jari niet aangelijnd is, is onbekend. Op katten jaagt hij fanatiek. Over Jari's voorgeschiedenis is weinig bekend.

Meer informatie >>

Peer

Peer

Peer is een enorm enthousiaste en vrolijke pup. Wij denken dat hij een kruising Engelse Stafford/Pinscher is. Hij is ontzettend fijn gezelschap; hij volgt je waar hij kan en hij komt graag knuffelen. Zelfs zijn maaltijden nuttigt hij graag in bijzijn van zijn baasje: tijdens het eten van een kluif ligt hij nog het liefst op schoot.

Wanneer Peer zich volledig op zijn gemak voelt, is hij rustig met af en toe een drukke bui zoals elke (jonge) hond dat heeft. In spannende situaties wordt hij drukker. Soms hapt hij daarbij in zijn staart.

Meer informatie >>

Chico

Chico

Chico baalt van het asiel. Want welke jonge hond wil er nu in de bloei van zijn leven in een kennel zitten? Chico in ieder geval niet. Maar hij houdt wel de moed erin: Chico ziet hier namelijk in elk voorwerp dat hij tegenkomt een speeltje. Of het nu zijn voerbak is, zijn deken of de sleutels van het hek, hij gaat ermee aan de haal. Zo blijft hij in ieder geval in beweging.

Meer informatie >>

Duffie

Duffie

Duffie heeft een beetje een suffe naam. Maar hij is een lief, actief hondje, dat graag een balletje apporteert. Met een beetje overredingskracht geeft hij het balletje ook terug, zodat je het weer kunt gooien. Duffie is ietwat terughoudend naar vreemden en eenmaal kennisgemaakt is hij de gezelligheid zelve en dribbelt hij graag achter je aan.

Meer informatie >>

Bincky

Bincky

Je zal maar als bange Rottweilerpup vanuit het buitenland naar Nederland worden gehaald. En dan ook nog eens afgestaan worden aan het asiel. Bincky had deze pech en hij heeft het er heel moeilijk mee gehad. Bang voor geluiden op straat, bang voor vreemden die hun hand naar hem uitsteken. Op sommige momenten zou Bincky graag willen dat hij onzichtbaar was. Bincky is het type Rottweiler dat tijd nodig heeft om het vertrouwen van zijn eigenaren te winnen. Vooral bij mannen kost het wat overredingskracht (lees; heel veel snoepjes) om hem uit zijn schulp te doen kruipen.

Meer informatie >>

Browney

Browney

Als oude chihuahua op straat gezet worden; dat is niet makkelijk. Browney was doodsbang toen hij in ons asiel in de kennel belandde. Het heeft een hele tijd geduurd voor hij zelfs maar een beetje mee durfde te lopen aan de lijn. Hij was duidelijk geen straatgeluiden gewend. Mogelijk is hij zelfs zelden in zijn leven buiten geweest. Inmiddels durft Browney elke dag een beetje meer, maar naar mensen blijft hij een timide hondje. Het kost ook wat overredingskracht om hem mee te laten lopen aan de lijn. Alleen als hij een andere hond ziet, verandert hij even in een keffende durfal.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com