Bella

Bella

Deze lieve dame genaamd Bella zit bij ons omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Wij gaan nu samen met Bella op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Als Bella je kent is ze een onwijs leuke knuffelkont en kruipt ze lekker tegen je aan, maar is wel een hond die je eerst beter wil leren kennen voordat ze met je wil knuffelen en spelen. Mensen moeten hier echt de tijd voor nemen. Gelukkig is ze gek op eten en is ze snel "om te kopen "

Bella reageert hier niet leuk op andere honden! Hier moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Meer informatie >>

Kees

Kees

Al vanaf zijn vroege jeugd heeft onze Kees af en aan in asielen doorgebracht. Dolblij waren we voor hem toen hij in 2012, na bijna 2 jaar asiel, eindelijk een baasje vond. Helaas, het mocht niet zo zijn. Kees is door omstandigheden opnieuw bij ons terecht gekomen. Gelukkig houdt hij de moed erin. Kees is erg mensgericht en leert gemakkelijk nieuwe commando's en kunstjes. Hij kan ongeveer drie uurtjes per dag alleen thuis zijn. Kees kan niet met andere dieren. Ondanks zijn leeftijd kan hij nog goed mee naast de fiets en is hij niet onder de indruk van lange wandelingen.

Meer informatie >>

Roxy

Roxy

Roxy is een volslanke Amerikaanse bulldog, geboren in 2009. Wij zoeken voor haar een eigenaar die haar weer lekker in beweging wil brengen, zodat ze wat meer conditie krijgt en hopelijk ook nog een beetje afvalt. Zwemmen is Roxy's favoriete bezigheid: ze maakt van elke gelegenheid gebruik om een frisse duik te nemen (daarbij deert het haar niet of het water schoon is, dus de kleur van haar vacht varieert nogal eens). Aan het begin van de wandeling trekt Roxy aan de lijn, later loopt ze netjes mee.

Meer informatie >>

Simba

Simba

Simba is een dolenthousiaste Beagle-puber, geboren in september 2016. Simba houdt van mensen. En hij is ervan overtuigd dat iedereen ook van hem houdt. Op straat wil hij dan ook iedereen vriendelijk begroeten. Volwassenen, kinderen, Simba wordt er blij van. Ook als hij iets interessants ruikt, gaat zijn Beaglehartje sneller kloppen: neus tegen de grond en speuren maar. Hierdoor loopt Simba nog niet altijd even netjes aan de lijn en loslopen is waarschijnlijk geen optie, tenzij hij echt niet ver weg kan lopen. Simba staat thuis graag in het middelpunt van de belangstelling.

Meer informatie >>

Jari

Jari

Lief, enthousiast, druk, leergierig, springerig en een tikkie lomp. Dat is Jari. Hij is zeer vriendelijk voor mensen, iedereen kan hem meteen aaien. En dan ziet hij een grasveld. Of een hooibaal. En is hij opeens te bang om zijn ene pootje voor het andere te zetten. Het kost heel wat overredingskracht om hem dan mee te krijgen. Op andere honden reageert Jari wisselend. Soms negeert hij ze; soms doet hij opeens een enorme sprong in hun richting. Hoe het gaat als Jari niet aangelijnd is, is onbekend. Op katten jaagt hij fanatiek. Over Jari's voorgeschiedenis is weinig bekend.

Meer informatie >>

Peer

Peer

Peer is een enorm enthousiaste en vrolijke pup. Hij is ontzettend fijn gezelschap; hij volgt je waar hij kan en hij komt graag knuffelen. Zelfs zijn maaltijden nuttigt hij graag in bijzijn van zijn baasje: tijdens het eten van een kluif ligt hij nog het liefst op schoot.

Meer informatie >>

Bertie

Bertie

Na een lange periode van wennen is Bertie een heel gewoon en heel leuke kat geworden . Hij speelt, zit bijna op schoot en is dol op aandacht. Tijd dus om naar een nieuw baasje te verhuizen. In een nieuwe omgeving zal hij ongetwijfeld een stapje terug doen in zijn dapperheid, maar wie hem de tijd wil geven heeft een super gezellig maatje aan Bertie.

Meer informatie >>

Sherf

Sherf

Sherf is een twijfelaar. Wanneer hij aangehaald word geeft zijn woest zwiepende staart al aan dat hij twijfelt tussen kopje of tikje geven. Geen typetje voor lange kroel sessies. Zijn ideaal is een boerderij waar hij de baasjes mag helpen met de muizenvangst.

Meer informatie >>

Sannie

Sannie

Als er mensen in de kattenkamer zijn die Sannie niet kent zou ze het liefst achter de muurtegels verdwijnen. Wanneer de kattenknuffelaar er is durft ze uit haar schuilplaats te komen. Van knuffelen is natuurlijk nog geen enkele sprake, maar haar nieuwsgierigheid is gewekt. Wanneer er geen mensen in de kattenkamer zijn kunnen wij stiekem zien dat Sannie vrolijk door de ruimte paradeert. Katten die geen bedreiging vormen voor haar vind ze leuk. Zeker als ze gaan spelen vind ze dit reuze interessant. Waarom Sannie zo bang is zal een raadsel blijven.

Meer informatie >>

Pip

Pip

Bij Pip zit een kleine gebruiksaanwijzing . Wie de moeite neemt deze even door te lezen zal aan Pip een super kat hebben . Zo word ze liever niet opgepakt, maar komt ze wel graag op schoot en ze word liever even in haar nek gekriebeld dan geaaid. Het is helemaal niet moeilijk om met deze 8 kilo dame om te gaan, want ze is gewoon ontzettend leuk.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com